Szolgáltatások és támogatás

Az Ingram Micro a termékek páratlanul széles választékát kínálja ügyfeleinek minden jelentősebb gyártótól – a lehető legkedvezőbb áron, gyors és rugalmas szállítással. Ez azonban csak része az Ingram Micro kínálatának, amely rengeteg értékesítési, profit- és növekedési lehetőséggel is segíti Önt az üzletfejlesztésben.

Termékspecialistáink számos értékesítést megelőző és követő szolgáltatást és konfigurációs lehetőséget kínálnak, amelyek jól kiegészíthetik cége belső erőforrásait, és lehetővé teszik, hogy Ön az üzletfejlesztési feladatokra összpontosítson. Termékspecialistáink minden jelentősebb technológiai területen rendelkezésére állnak, ennek köszönhetően többet nyújtunk a disztribútoroktól általában elvárt szolgáltatási körtől.

Internetes e-kereskedelmi platformunkon naprakész és pontos információkat és árakat talál rengeteg termékről, továbbá elektronikus szolgáltatásokat is igénybe vehet, amelyekkel egyszerűsítheti cége üzleti folyamatait.

Logisztikai megoldásainkkal teljesen kiválthatja vagy kiegészítheti cége rövid és hosszú távú raktározási igényeit, emellett többféle finanszírozási ajánlattal is támogatjuk bevételei fokozatos növelését.