Ugrás a főnavigációhoz Ugrás a főtartalomhoz
Synology Hasznos Linkek
synologyhasznoslinkeksynologynasvalaszto
NAS Választó
A Synology széles választékban kínál NAS eszközöket, így Ön kényelmesen és megfontoltan választhat. Annyit kell tennie, hogy beírja az elvárásait a kijelölt mezőbe, és az eszköz megjeleníti az Önnek leginkább megfelelő NAS megoldást.
Tovább
synologytermekkompatibilitas
Termék-
kompatibilitási lista
A Synology azon munkálkodik, hogy fokozott termékkompatibilitást biztosítson különböző meghajtókhoz, USB-eszközökhöz és hálózati perifériákhoz. Javasoljuk, hogy a szükséges kiegészítők beszerzése előtt tanulmányozza át a termékkompatibilitási listákat.
Tovább
srs
Synology Replacement Service
A szolgáltatások váratlan hardverhiba által okozott leállása súlyos nehézségeket okozhat a vállalat működésében, a normál RMA-folyamat pedig sok időt vesz igénybe. A Synology Replacement Service (SRS) gördülékenyebbé teszi a hibás hardveregységek cseréjének folyamatát.

Az SRS nem minden régióban, és nem minden Synology termék esetében érhető el. A gyors online igénylést követően a Synology már a következő munkanapon elküldi Önnek a helyettesítő termékeket, már azelőtt, hogy Ön visszaküldte volna a hibás termékeket a Synologynak.
Díjmentes
Következő munkanapon biztosított szolgáltatás
Speciális szállítás
Igénylés követése
Tovább

Kapcsolat

Tobler János

Synology termékmenedzser

Tel.: +36-1-237-7117

E-mail: janos.tobler@ingrammicro.com

Ezt a terméket nem lehet utánrendelni